SSD
Millora el teu portàtil amb un SSD
2 octubre, 2017

Aquest 2017 és un any molt important per Egardata Informàtica. Hem renovat toda la imatge i estètica del nostre local al Carrer Volta, 14, a Terrassa,
i ara llancem la nova versió de la web amb tota la il.lusió, pels nous reptes que se’ns presenten.

Llancem la nova versió de la pàgina web amb molta il·lusió. A més de tenir una aparença més moderna, la nova pàgina web ha estat dissenyada per millorar la navegació i que sigui més fàcil trobar la informació que es busca.

Orgullosos del treball realitzat en aquests 16 anys que ens ha posicionat de manera immillorable en el sector de la informàtica, i amb més il·lusió i ganes que mai de continuar millorant.

Comptem amb un nou departament de desenvolupament d’aplicacions web y mòbils.  Avui ja ningú dubte, de com els dispositius mòbils (smartphones i tablets) s’han imposat en moltes àrees respecte als tradicionals PC’s, sobretot com a mitjans per a navegar per llocs web i per efectuar compres en línia.

Les xifres actuals d’ús, indiquen que el mercat mòbil continuarà el seu creixement i domini durant els propers anys.
És imprescindible seleccionar i utilitzar correctament les diferents tecnologies i opcions existents actualment ja que, depenent de cada cas i finalitat, haurem d’optar per la solució que més s’adeqüi a la nostra estratègia de màrqueting mòbil.

També comptem amb un equip molt professional per a oferir-vos un servei tècnic informàtic altament competitiu i de gran qualitat. Ja sigui amb caràcter preventiu o correctiu ens ocupem de reparar problemes ocasionats per virus, errors en programes o de sistema operatiu. També disposem d’un servei de reparació d’ ordinadors a domicili, un tècnic especialitzat, altament qualificat, s’encarregarà de reparar l’equip en el teu domicli perquè puguis utilitzar-lo sense problema. O si prefereixes, porta’ns l’ordinador i farem un diagnòstic previ totalment gratuït.

Treballem amb proveïdors oficials de material informàtic pel que oferim components i peces de primera qualitat.

A  Egardata, tenim com objectiu atendre les necessitats dels nostres clients amb la major brevetat i el menys cost possible.

Si encara no coneixes la nostra botiga, vine a visitar-nos, estarem encantats d’atendre’t.

Som la teva empresa d’informàtica