WPA2
KRACK, WPA2 HACKEJAT
17 octubre, 2017

Google ha anunciat un nou sistema de seguretat pensat per protegir els comptes personals dels usuaris més exposats a rebre atacs, com els periodistes o activistes, directors d’empreses, o equips de campanyes electorals.

Aquest nou Programa de Protecció Avançada ofereix segons l’empresa, la major seguretat per als que més la necessiten. Els que es registrin al programa tindran les majors defenses que Google és capaç d’oferir als seus comptes.

 

Tres barreres principals

protección avanzada

El programa de protecció avançada de Google es basa en tres defenses nuclears:

• Protecció contra pesca

• Bloqueig d’accessos fraudulents a un compte

• Protecció per evitar compartir dades sensibles per accident

 

En el cas del antiphishing, Google ha afegit un sistema més eficaç contra la suplantació d’identitat. Si formes part del programa, hauràs d’iniciar la sessió al compte amb una contrasenya i una clau de seguretat física. Altres factors d’autenticació, com els codis que hagis rebut per SMS o mitjançant l’aplicació Google Authenticator, deixaran d’estar operatius.

També es limitarà l’accés a les dades sensibles a les aplicacions de tercers de forma automàtica, és a dir, els correus electrònics i els arxius de Drive.

Cap app de tercers podrà accedir al teu Gmail ni a Drive, només podràs utilitzar Chrome per accedir als serveis on hàgiu iniciat la sessió, com Gmail i Fotos, i si fas servir iOS, els teus aplicacions predeterminades ja no tindran accés a Gmail, Contactes i Calendari.

protección avanzada

Per unir-te al programa de protecció avançada hauràs de comprar primer 2 claus de seguretat físiques: una clau bluetooth que funcioni amb el teu telèfon, tablet i ordinador i una clau USB per a ordinadors. Una vegada que tinguis tots dos dispositius podràs configurar la teva protecció avançada.

La protecció avançada també incorpora passos addicionals per verificar la teva identitat. Si alguna vegada perds l’accés al teu compte i les dues claus de seguretat, comptaràs amb requisits de verificació addicionals per restaurar l’accés al cap d’uns dies.

 

Via| Google 

Egardata